home te koop / for sale hengsten merries / mares veulens behaalde resultaten
  

 
 

Vliegennetjes zijn weer TE KOOP / FOR SALE

Vliegennetjes vervaardigd bij Jacky Stables

Onze vliegennetjes zijn vervaardigd uit zeer sterk materiaal. Ze beschermen uw paardje ook tegen uv-straling, stof en zand. De netjes worden gemaakt voor paardjes vanaf 65 cm t/m 110 cm. De netjes zijn zonder halster te gebruiken, sluiten mooi aan het op het hoofd. Zitten met klittenband vast onder de keel. De netjes worden in 3 kleuren gemaakt.

Prijs is €17,50 per stuk, incl. verzenden.
Het verzenden van de vliegennetjes is voor eigen risico.

Ook te bestellen via WhatsApp 06-38766741

De oplossing tegen ontstoken ogen, vliegen en zand. Het is even wennen, maar het werkt ! Dit masker biedt optimale bescherming voor uw paard/pony. Het werkt als een zonnebril en pet en reduceert 70 % van het zonlicht.
Gebruiksaanwijzing :
Bij het passen van het vliegenmasker is het raadzaam om eerst het klittenband voorzichtig open en dicht te doen, het paard kan namelijk schrikken van het geluid. De ruimte tussen de coupnaden en de ogen moet zoveel zijn dat de winpers het masker niet raken. U kunt het controleren om tegen het licht in naar het oog te kijken, door het masker heen. Zo ziet u het contour van het oog en de wimpers. Als de wimpers niet vrij kunnen bewegen heeft u een grotere maat masker nodig .
Onderhoud :
Het klittenband regelmatig ontdoen van gras, hooi, pluisjes enz. U mag het masker wekelijks wassen in een sopje van handwarm water, afspoelen en laten drogen . NIET UITWRINGEN  OF CENTRIFUGEREN.
Op deze manier kunt u jarenlang plezier hebben van het masker