Behaalde Resultaten

 

Jacky Stables Fools Gold

2019:  4 jarige Bailey zoon  Kampioen in Engeland.!!


Jacky's Falabella El Gringo

Onze zelfgefokte hengst Jacky's Falabella El Gringo, Kampioen van Europa 2014 en beste zelfgefokte hengst. Gringo is een zoon van onze Tango del Charco X Falabella Fachera.


Jacky's Falabella Mio Amore Abrazo

Algemeen Kampioen

Zaterdag 27 April 2013 Behaalde onze zelfgefokte hengst Jacky's Falabella Mio Amore Abrazo het Algemeen Kampioenschap bij het Falabella Stamboek EUROPE.
Hij werd kampioen van zijn klasse en overtuigend kampioen van de dag. Mio Amore Abrazo mag zich met deze titel beste hengst van Europa noemen
 

 


J.S. Deputy You`ve Got a Friend

ALGEMEEN KAMPIOEN KLEINE MAAT – DAGKAMPIOEN – EN EREKAMPIOEN 2013 NMPRS !!!!!!


Weer een Kampioen !!!!! September 2012

JACKY S FALABELLA S MIO AMORE ABRAZO EUROPEES KAMPIOEN bij FISA .

Onze eigen gefokte hengst Jackys Falabella s Mio Amore Abrazo is kampioen van de hengsten geworden op de keuring van het Fisa. Zijn moeder is Jackys Falabella s Carrerra, onze Europees Kampioens merrie en vader is onze hengst Tango Del Charco [kampioen bij het Falabella stamboek bij de jeugd ]

Aan het einde van de dag moest hij strijden met de zeer elegante Cha Cha Del Charco een merrie die ook al het Europese kampioenschap behaalde in voorgaande jaren. De Jury koos uiteindelijk voor onze hengst en daardoor behaalde we de titel Dagkampioen. Uiteindelijk een zeer geslaagde dag. Fisa en iedereen bedankt !!!!


J.S. Leffort's Amazing Desperado

Na bij het NMPRS kampioen te zijn geworden, deed Desperado het even dunnetjes over bij het Appaloosa stamboek. In Januari 2012 werd hij ook hier opgesteld met een eerste premie en goedgekeurd . Wat een super hengst.!


Jacky's Falabella Carrera Europees kampioen jeugd van de Falabella's 2006!

Met trots willen wij U laten weten dat Jacky's Falabella's Carrera Europees kampioen is geworden van de jeugd. Ons eerste gefokte falabella veulen die direct als veulen op de keuring vele punten binnen haalde. En dit jaar ging zij er met het kampioens lint vandoor.

J.S. Leffort's Amazing Desperado kampioen luxe minimaat 2006!

J.S. Leffort's Amazing Desperado is kampioen minimaat luxe geworden tijdens de hengstenkeuring van het NMPRS 2006, te Bunschoten. Hier zijn wij erg trots op, mede te weten dat wij Desperado zelf hebben gefokt. Als veulen is hij ook al kampioen geworden.
Samen met Stal Midzomer zijn wij de eigenaren van deze prachtige hengst.